26.10.2015

Syysrogaining 25.10.2015

Edellisellä viikolla tapahtui uppopallossa harmittava olkapään rusahdus ja Syysrogaining suunnitelmat muuttuivat kertaheitolla. Maastopyörät jätettiin kotiin ja eteneminen vaihtui hissukeen hiippailuksi käsi tuettuna ja suurimpia ryteiköitä sekä liukkaimpia kallioita vältellen.

Säätiedotus lupasi edellisen päivän auringonpaisteen sijaan lämmintä syyssadetta taivaan täydeltä. Käden tukiside oli pehmustettu ja kankainen, joten sen ottaminen mukaan märkään metsään hiukan mietitytti. Onneksi mukaan tulleesta urheilakassista löytyi sopiva hihna jolla korvasin kankaisen tukisiteen ja eikun menox. 

Pisteidenlaskun sijaan valitsimme kartalta suurimman metsäalueen josta haimme kaikki rastit pisteistä välittämättä. Hiukan kyllä suunnitelmien pakkomuutos harmitti, varsinkin kun maastopyöräiltävää metsäbaanaa ja siistejä mäkiä oli joka mutkan takana. Sää kuitenkin pysyi sopivan raikkaana eikä kaatosadetta tullut. Kolmikätinen hiippaileva joukkueemme löysi rastit helposti ja kun 10 km alkoi tulla täyteen suuntasimme maaliin kahvitermosten äärelle. Kaiken kaikkiaan mukava sunnuntaiaamupäivän ulkoilu, lämmin kiitos järjestäjille!

Kulkee se näinkin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti