7.7.2015

Levi24 12.-13.6.2015


Meidän vuosi. Kolmasko kerta toden sanoo? Lähdettiin jo kolmatta kertaa kohti Leviä ja Levi24 maastopyörätapahtumaa, ei välttämättä fyysisesti kovassa tikissä, mutta henkisesti sitäkin vahvempina.

Startti tapahtuisi perjantaina klo 18, joten matkaan lähdettiin jo torstaina, jotta saatiin Levillä alle yhdet edes suunnilleen kunnon yöunet ennen tiukkaa koitosta. Osallistuisimme hyväntekeväisyyssarjaan, jossa osallistujia sai olla max. 8 henkeä. Joukkueemme “Sheriffit” starttasi matkaan 7 henkisenä, joten tauot suoritusten välillä eivät tulisi olemaan aivan maksimaalisia.

Ennen varsinaista starttia kapteeneille oli järjestetty palaveri, jossa käytiin läpi kisan säännöt ja muut oleelliset asiat. Sieltä tuliaisina oli tieto, että kerrankin olisi suhteellisen kuivaa ja rata edellisvuosia nopeampi. Tämän jälkeen pidettiin joukkueen kesken oma nopea taktiikkapalaveri, sovittiin ajojärjestys, miten hoidetaan yövuorot ja päätettiin ottaa jokaiseen vaihtoon yhdet lisäkädet vaihtamaan viestikapulana toiminutta nilkkaan kiinnitettävää chippiä polkijalta toiselle. Ja sitten odottelemaan starttia.

To be continued….

Toim. huom: siltä varalta että kirjoittaja ei saa aikaiseksi jatkaa, paljastettakoon jo nyt että tämä tarina päättyy kuohariin palkintopallilla.


Hyväntekeväisyyssarjassa kerättiin 6550 EUR Lapin Keskussairaalan
Lastenosastolle. P.S. Etsi kuvasta kuoharimies.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti