12.5.2014

Sohvan syvyyksissä

Päälle iski ärhäkkä kevätflunssa ja hyvin alkanut kuntosuunnistus- ja pyöräilyputki katkesi alkuunsa. Tälle päivälle suunniteltu avokanoottikurssi kajakkimelojillekin jää vain toisen rusakon osallistumisen varaan.

Kurssi tulisi kyllä tarpeeseen molemmille. Vaikka olemme pärjänneet kanoottiosuuksilla keskivertoa paremmin, joka kerta kanootti tuntuu olevan kuin rikinkatkuinen hönkäys tuonpuoleisesta. Aloittelijoille ja kuntoilijoille suunnatuissa multisporttapahtumissa suositaan (ainakin meidän tekemän pienen otoksen perusteella) kanoottia kajakkikaksikon sijaan, mikä aiheuttaa pieniä inhonväristyksiä rusakoissa. Kanootti saattaa tuntua helpommalta ja vakaammalta, mutta todellisuus on mielestäni toinen... kajakki (ja varsinkin autolautan kokoinen kaksikko) on paljon helpommin hallittava, nopeampi ja vakaampi. Tai sitten kyse on vain siitä olemme meloneet kajakeilla huomattavasti enemmän kuin kanooteilla. Nähtäväksi jää, auttaako harjoittelu kanootti-inhon hälventämiseen ja J-vedon salaisuuksien aukeamiseen.

Flunssan hyvänän puolena on se, että ehdin hoitaa ilmottautumisia kuntoon sekä löysin unenpöpperöisen nettisurffailun seurauksena muutaman uuden kisan rusakkojen kisakalenteriin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti